HELSINŠKI ODBOR
Z A  LJ U D S K A  P R A V A

Nevladina organizacija posvećena promociji,
zaštiti i monitoringu stanja ljudskih prava u Bosni i Hercegovini i regionu.

×

Helsinški odbor za ljudska prava u RS u sklopu projekta „Zaštita trudnica i porodilja od diskriminacije“, raspisuje konkurs za kandidovanje poslodavaca za nagradu „Porodični prijatelj“.

Running sport media | lebron 14 cocoa beach for sale size 2 , Air Jordan Release Dates 2021 + 2022 Updated , Gov

Svaki građanin/ka može nominirati poslodavca koji poštuje načela nediskriminacija trudnica i porodilja i koga smatraju adekvatnim za dobijanje nagrade. Za podnošenje nominacija potrebno je da popunite formular za prijavu, koji se nalazi u prilogu,  te isti proslijedite na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Projektno osoblje će pristigle kandidature pregledati, provjeriti ispunjenje uslova,te vjerodostojnost kandidature tj. da li su ispunjeni svi  uslovi poziva i ne postoje osnove za sumnju u sukob interesa, da li je prijava stigla od osobe koja je naznačena u kandidaturi, da li postoje informacije koje ukazuju na to da određeni poslodavac nije uvijek i dosljedno poštovao načela nediskriminacije, itd.

Za dodatna pitanja, molimo vas da nas kontaktirate na brojeve telefona - 055/210-851 055/419-274  ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

FORMULAR ZA PRIJAVU

AKTUELNOSTI

PROJEKTI

U ovoj sekciji možete pronaći sve naše projekte koji su realizovani u prethodnom periodu, kao i one koji su trenutno u fazi realizacije.

  1. AKTUELNI
  2. ZAVRŠENI

PERO POŠTOVANJA

Zbirka tekstova sa Konkursa za najbolju medijsku priču ili/reportažu koja promoviše prava i kulturu LGBTI osoba u BiH.

Konkurs je bio raspisan u okviru projekta "(Ne)vidljive manjine - Nulta tolerancija prema diskriminaciji LGBT osoba", koji je podržan od strane Programa podrške marginalizovanim grupama (PPMG) Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Helsinški odbor za ljudska prava © 2017
Powered by limun.co